навчально-виховний комплекс
Тлумацького району

офіційний сайт

Меню сайту
ЧАС
Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
informer pr cy
Форма входу
Життя сайту
Святкові дні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Допомога
Країни
free counters
Free counters
Реклама
Якість сайта
Реклама
Головна » 2015 » Грудень » 28
Переглядів: 529 | Додав: Kalush | Дата: 28/12/2015 | Коментарі (0)

Дорогі вчителі!
Від усього серця учні 7 класу вітають Вас із самими довгоочікуваними і світлими святами – Новим Роком та Різдвом Христовим! Це усіма нами з дитинства улюблені й радісні дні, наповнені світлом свята спільної радості, веселощів, очікування чуда й казки, душевного тепла и надії.

Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2015-ий рік був прожитий не дарма. Цей рік був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Він подарував нам радість зустрічей й відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний і життєвий досвід.

Напередодні Нового Року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов'язково здійсняться. Від усієї душі зичим Вам великого людського щастя, міцного здоров'я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч. Нехай прийдешній рік виправдає ваші самі добрі надії і прагнення, принесе достаток і добробут вашим сім'ям. Нехай панують у ваших домівках мир, вз ... Читати далі »

Переглядів: 447 | Додав: ni4kaboyko | Дата: 28/12/2015 | Коментарі (0)

Прийміть сердечні вітання з Новим роком та Різдвом Христовим! Напередодні новорічних свят хочемо побажати, щоб у кожну Вашу оселю завітав Дід Мороз і виконав ваші найзаповітніші бажання. Нехай прекрасні зимові свята принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому. Зичимо Вам міцного здоров’я, успіхів, родинного щастя, достатку і благополуччя ! Бажаємо гарного настрою і любові, нехай у Вашому житті панують гармонія та вдача!
Переглядів: 454 | Додав: Admin | Дата: 28/12/2015 | Коментарі (0)

Перекладач сайту
Профіль
Особистих повідомлень:
Ви війшли як: Гість
IP : 18.117.162.80
Гості
День.нар.:
Ти тут: Днів(Дня)
Стать:
Профіль ЛС Выход
Ікона дня
Чат
Друзі сайту
Переводчик онлайн Українські пісні Світ українського! Українське кіно, музика, кліпи та програми. Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича
Календар
Календар України
Архів записів
Стратегія
Пошук
Wmlink
https://adprofy.com/webmaster/getfile/10597
Copyright MyCorp © 2024