навчально-виховний комплекс
Тлумацького району

офіційний сайт

Меню сайту
ЧАС
Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
informer pr cy
Форма входу
Життя сайту
Святкові дні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Допомога
Країни
free counters
Free counters
Реклама
Якість сайта
Реклама
Головна » 2012 » Квітень » 17 » Працівники служби МНС провели «Уроки безпеки» для дітей Надорожнянського НВК
10:34
Працівники служби МНС провели «Уроки безпеки» для дітей Надорожнянського НВК

         Впродовж минулого тижня в ряді шкіл та дошкільних закладів Івано-Франківщини пройшли «Уроки безпеки» за участю працівників Територіального управління МНС області. Зокрема, фахівці служби МНС побували в загальноосвітньої школі І-ІІ ступенів в селі Надорожна Тлумацького району. ”Правила безпеки в побуті ”, – саме такою була тема зустрічі працівників МНС з вихованцями навчального закладу.
       Розпочинаючи урок, працівник центру пропаганди Територіального управління МНС в області Ірина Луцик розповіла дітям про те, як несуть службу пожежно-рятувальні підрозділи Івано-Франківщини, як бійці МНС працюють на ліквідації пожеж, різних надзвичайних ситуацій, підтверджуючи свою розповідь добіркою фотографій, зроблених безпосередньо на місці подій. В ході «Уроку безпеки» особлива увага школярів зверталася на випадки пожеж, надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, їх наслідки, які трапляються в нашій області. А продемонстрований кількахвилинний документальний фільм „Пожежа у житловій кімнаті” став яскравим підтвердженням того, якими невблаганними можуть бути наслідки людської недбалості у поводженні з вогнем. Працівники служби МНС також пригадали дітям правила безпечної поведінки в побуті, особливо у весняно-літній пожежонебезпечний період та показали як правильно користуватися вогнегасником у випадку виникнення пожежі. В свою чергу, під час «Уроку безпеки», школярі також продемонстрували свої знання з правил поведінки у формі проведеного тематичного брейн-рингу та театралізованих інсценівок. А щоб учні краще засвоїли необхідні правила безпеки життєдіяльності працівники МНС вручили їм тематичні пам’ятки та листівки. Як зізналися школярі, зустріч з рятувальниками була для них цікавою та повчальною, адже вони вкотре пересвідчилися в тому, що правил безпеки життєдіяльності потрібно неухильно дотримуватися. Радо вітали працівників служби МНС і вихованці Надорожнянського дошкільного закладу. Діти з захопленням слухали розповідь фахівців МНС, а також демонстрували свої знання правил безпечної поведінки. В ході дидактичної гри «Вогонь друг, вогонь – ворог» дошкільнята спробували погасити пожежу в будинку, врятувати потерпілого та надати йому першу долікарську допомогу. І це все їм вдалося зробити швидко і правильно, адже вони добре знають правила безпеки. Такі тематичні заходи з питань безпеки життєдіяльності за участю працівників служби МНС й надалі проводитимуться в закладах освіти області. Адже життя доводить серйозну необхідність отримання таких знань, тому що безпека життя дитини – понад усе!

Переглядів: 1130 | Додав: Kalush | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Перекладач сайту
Профіль
Особистих повідомлень:
Ви війшли як: Гість
IP : 18.221.53.209
Гості
День.нар.:
Ти тут: Днів(Дня)
Стать:
Профіль ЛС Выход
Ікона дня
Чат
Друзі сайту
Переводчик онлайн Українські пісні Світ українського! Українське кіно, музика, кліпи та програми. Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича
Календар
Календар України
Архів записів
Стратегія
Пошук
Wmlink
https://adprofy.com/webmaster/getfile/10597
Copyright MyCorp © 2024